sunnuntai 13. syyskuuta 2015

23.9.2015 - Maailmanloppu tulee jälleen

23.9.2015 päivämäärään liitetään vahvasti Raamatullinen ylöstempaus. Edellinen tällainen maailmanlopun hypetys oli vuonna 2012, silloin keskiössä olivat maya-intiaanit. Tällä kertaa keskiössä ovat muun muassa Paavi Franciscus ja Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama.

Mukana on paljon numerologiaa. Paavi Franciscus astui virkaansa 13.3.2013, kun Paavi on ollut virassaan 923 päivää, tapaa hän Obaman. 923 on Yhdysvalloissa 9/23 eli syyskuun 23. päivä. Paavi Franciscus on 266. Paavi ja syyskuun 23. päivä on vuoden 266. päivä. 266 päivää on sama kuin 38 viikkoa, tähän liitetään 38. raskausviikko, jolloin ihminen on valmis synnyttämään. Tähän väliin ote Raamatusta.

1. Tess. 5:3:
1. Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa;
2. sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
3. Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
4. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas.

Tämä puolestaan yhdistetään YK:n kansainväliseen rauhanpäivään, joka on 21.9.2015. Kuinka YK tähän liittyy, koska Paavi Franciscus vierailee YK:n päämajassa. Maailmanjärjestö perustettiin toisen maailmansodan jälkeen edistämään kansainvälistä rauhaa ja turvallisuutta, oikeudenmukaisuutta sekä ihmisoikeuksia. Tästä huolimatta YK on mukana koneistossa, joka käynnistää ns. 7 vuoden vaivan ajan. On jopa kirjoituksia, joissa sanotaan Paavin siunaavan Obaman Messiaaksi.

Paavin ja Obaman tapaamisen lisäksi CERN (Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskus) avaa portaalin Helvettiin (ehkä joku toinen ulottuvuus) ja tuo Luciferin (Paholainen) maahan - joku voi nähdä CERN:in logossa Pedon luvun. Samoihin aikoihin ihmiskunnalle paljastetaan totuus ufoista ja niitä ilmestyy myös näkyviin, mutta nepä onkin Paholaisen kätyreitä. Tässä samassa rytinässä tapahtuu jumalallinen ylöstempaus, josta tietenkin syytetään ufoja. Jumala pelastaa omansa pois kaaoksesta. Joidenkin lähteiden mukaan ylöstempaus tapahtuisi 13.-15.9.2015 tai viimeistään 23.9.2015, silloin on juutalaisten Pasuunan-soiton juhla. Odotetaan ylöstempausta, joka ei ole vielä toteutunut.

1. Kor. 15:50-52:
50. Sen sanon, veljet, ettei liha ja veri voi saada omakseen Jumalan valtakuntaa ja ettei katoava voi saada omakseen katoamattomuutta.
51. Nyt ilmoitan teille salaisuuden: Me emme kaikki kuole, mutta kaikki me muutumme,
52. yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasuunan soidessa. Pasuuna soi, ja kuolleet herätetään katoamattomina ja me muut muutumme.

Jotta tässäkään ei vielä olisi tarpeeksi jo toimintaa, niin suunnitteilla on terrori-isku, joka on massiivisempi kuin WTC-isku. Tämä tapahtuu 24.9.2015, isku on niin valtava, että se naamioidaan asteroidikatastrofiksi (false flag-isku). Soppaan on sekoitettu myös Mozart ja hänen säveltämä serenadi K239, mutta eiköhän nämä jo riitä tällä erää.

13. syyskuuta lähtien voi siis alkaa tapahtua kaikenlaista. Palataan asiaan lokakuussa, tarkistamaan mitä on tapahtunut - jos on mitään. Voi tosin olla, jos nuo kaikki toteutuvat, että ei ole tarvetta palata asiaan. Ihmiskunta on luhistunut, osa temmattu Taivaaseen tai muuten kuolleet, sähköt ja internet ovat muisto vain...


Olkaa valveilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti