lauantai 30. joulukuuta 2017

Pentagonin salaiset ufot

Yhdysvaltain puolustusministeriö Pentagon myöntää vihdoin, että sillä on ollut huippusalainen UFO-ohjelma. Ohjelman nimi oli Advanced Aerospace Threat Identification Program, eli vapaasti suomentaen ohjelma kehittyneen avaruusperäisen uhan tunnistamiselle. New York Timesin mukaan puolustusministeriö myöntää UFO-ohjelman, joka aloitettiin vuonna 2007. Puolustusministeriön mukaan se lakkautettiin viisi vuotta myöhemmin vuonna 2012, mutta New York Timesin lähteiden mukaan ohjelma olisi edelleen olemassa. Näin uutisoitiin 17.12.2017.

Seuraavana päivänä 18.12.2017 uutisoitiin "USA:n puolustusministeriö julkaisi videon kahden hävittäjän ja UFO:n kohtaamisesta". Tunnistamaton lentävä esine havaittiin San Diegon edustalla vuonna 2004. Tämä tapahtui siis vuosia aiemmin kuin Pentagonin myöntämä UFO-ohjelma alkoi. Näin ollen, vuonna 2007 alkaneen UFO-ohjelman "julkistaminen" oli yhtä turhuutta. Todelliset salaisuudet on vielä pimennossa. Mihinkähän näillä julkistamisilla edes pyrittiin, miksi nämä nyt tuotiin julki? Käännetäänkö huomio pois jostain suuremmasta?

Lokakuussa julkistettiin JFK-asiakirjoja, mutta osa salattiin yhä. Presidentti Donald Trump ilmoitti hieman myöhemmin, että loputkin asiakirjat tullaan julkistamaan.

Kerrankin Trumpista voisi olla jotain iloa, jos vaatisi Yhdysvaltojen julkistavan ne todelliset UFO-tietonsa - jos sellaisia edes on. Aiemmin huhuttiin, että Barack Obama julkistaa UFO:t ennen kuin virkakausi päättyy, mutta hiljaista oli.

5 kommenttia:

  1. Selkeesti nyt on likaisia jauhoja Pentagonin laarissa.
    X-filesiä, UFOja on, mutta ei voida lietsoa kauhua kansan keskuuteen..Pentagonista mieleen, vasen käsi ei tiä mitä oikee käsi tekee.
    Jonkin verran "kauhuleffoja" tehty, monia kiehtoo UFOt.

    -C

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NASA = Never A Straight Answer.

      Pentagonilla tuntuu olevan sama linja.

      Poista
  2. Pori HS aikakone

    Ufot käy latautumassa Suomen länsirannikolla

    "Länsirannikolla on viime aikoina tehty ufo-havaintoja enemmän kuin ehkä missään Suomessa", sanoi merivartiolaitoksen puolesta havaintoja tutkinut Rauman merimerivartionalueen päällikkö Kalevi Kallioinen.

    Porilaisen ufo-seuran jäsenet arvelevat länsi-rannikon runsaiden havaintojen johtuvan siitä, että ufot käyvät rannikolla kulkevassa magneettikentässä latautumassa.
    Tämän viikon aikana on tehty jo ainakin kolme havaintoa, joista yhtä on seurattu myös Kuuskajaskarin linnakkeella Raumalla. "Havaintoja on paljon-selityksiä vähän", sanoo Kallioinen.

    Merivartiolaitos on kiinnostunut ufo-havainnoista siksi, että se tarkistaa onko kyseessä mahdollisesti alueloukkaus.

    _______
    Senkun näkis miten uffoja alettais sakottamaan alueloukkauksista, sanonpa vaan että heko heko, uffotki naurais.

    VastaaPoista
  3. Onko kyseessä merimakkara vai alienjoka etsii alustaan.

    Vai makkarankuori?

    Vielä video, onneksi en törmännyt tuollaisiin.

    VastaaPoista